Your supplier of complete backup power solutions

Service

Service och Eftermarknad

PartsService, support och eftermarknad för reservkraft är en stark och växande sektor som är viktig för kunden. För att möta kundens behov satsar vi inom Elektromatik Power Generation AB på att bli ditt bästa alternativ för support och service. Med ett omfattande kontaktnät och med servicetekniker placerade över hela Sverige har vi aldrig långt till en service hos ditt företag.

Tommy Mäler, servicekoordinator i Örnsköldsvik, står redo att hjälpa dig och ditt företag med service och reservdelar på i stort sett alla typer av reservkraft som finns på marknaden.

Vi erbjuder även servicekontrakt till våra kunder, något som förenklar din tillvaro kring reservkraften. Baserat på vilken typ av service du som kund vill ha så sätter vi ihop och presenterar den bästa lösningen. En eller flera gånger per år kommer servicefolk ut och genomför oljebyte, filterbyten, motorkontroller osv, allt baserat på vad du som kund vill ha.

OnSite_ServiceVi erbjuder även jourkontrakt till våra kunder. Med ett jourkontrakt är hjälp aldrig längre bort än ett telefonsamtal, oavsett tid och dag. Om du som kund vill att kvalificerad personal ska finnas på plats inom en viss tid ordnar vi naturligtvis även det.

Så tveka inte, ring Tommy Mäler och prata Eftermarknad med honom. Det kommer att löna sig.

Kontakta Tommy

tommy_250x375

Säljare Eftermarknad
E tommy.maler@elektromatik.se
T +46 (0)660-728 90
D +46 (0)660-728 07

Back to Top