Mobila Försörjningscontainrar

Under årens lopp har Elektromatik levererat ett flertal Försörjningscontainrar av olika slag och nu finns de som ett koncept från oss. Containrarna varierar i storlek, från 10 fot till 40 fot, men kan också vara specifikt byggda efter kundmått.

Containrarna innehåller ett reservkraftaggregat och en UPS, antingen en batteri-UPS för de mindre effekterna, eller en dynamisk roterande UPS för de större effekterna. Naturligtvis kan du som kund välja just din typ av UPS.

Containrarna kan också komma utrustade med ett antal olika tillbehör, till exempel fördelningsställverk. Den vanligaste lösningen är dock att man har en växlingsautomatik med tillhörande brytare för att enkelt kunna ställa upp den Mobila Försörjningscontainern hos kund, koppla in inkommande nätmatning och utgående kraftfördelning och på så sätt snabbt ha kontinuerlig matning med UPS- och reservkraft för kundens behov.

UPS-rummet är naturligtvis utrustat med AC för att hålla temperatur och miljö inom givna områden. Reservkraftaggregaten bygger på välkända motor- och generatormärken som Perkins, Volvo, Deutz, Stamford, Leroy Somer och MeccAlte.

För mer information om våra Mobila Försörjningscontainrar, kontakta någon av våra säljare så hjälper de er.

C_PL1186
C_PL1347