Service och Servicekontrakt

Tillgång till service, support och reservdelar är en viktig del när man investerar i en reservkraftanläggning. Hög tillgänglighet ger en säker känsla för din investering och Elektromatik är en stark partner för er gällande eftermarknadsåtgärder. Med ett väl fungerande nätverk av tekniker och samarbetspartners som täcker hela Sverige har vi som målsättning att alltid finnas nära våra kunder.

Tommy Mäler og Jan-Erik Pålsson, våra två servicekoordinatorer i Örnsköldsvik och Halmstad, hjälper dig och ditt företag med service och reservdelar för alla typer och modeller av reservkraftanläggningar, inklusive kringutrustning.

Elektromatik erbjuder även många nivåer av servicekontrakt till våra kunder, något som underlättar ert arbete och ger en trygg reservkraft. Baserat på kundens önskemål tar Elektromatik fram ett kundspecifikt servicekontrakt som möter era önskemål.

Elektromatik erbjuder även kunder att teckna avtal gällande telefonsupport, med eller utan behov av inställelsetid.

Så tveka inte, kontakta Tommy eller Jan-Erik, så hjälper de dig med service, support och reservdelar.

Reservdelar

Snabb tillgång till reservdelar är en viktigt för dig som kund, att så fort som möjligt kunna åtgärda och byta ut en trasig komponent höjer reservkraftens tillgänglighet.

Med lång erfarenhet av reservdelsförsäljning kan vår servicekoordinator hjälpa dig att få fram just den reservdel du söker. Med stort eget lager samt tillgång till reservdelslager i Sverige och övriga Europa kan vi oftast hjälpa er att ha reservdelar på plats efterföljande dygn.

turbo
IMG_3195
Styrsystem
Styrsystem

Styrsystem och Styrsystemsuppdatering

Sveriges stabila elnät gör att mycket av den reservkraft som installerats genom åren har få drifttimmar, trots att aggregaten och kringutrustningen har många år på nacken. Motorerna och generatorerna har, om de har blivit väl omhändertagna, fortfarande många år kvar i drift medan styrsystemen kan kännas förlegade och att de saknar många av de funktioner och lösningar som finns i dagens moderna styrsystem.

Att köpa en komplett ny anläggning, när man redan har en fungerande lösning installerad, kan kännas som en onödig investering. Det blir därför allt vanligare att våra kunder efterfrågar styrsystemsuppdateringar, för att förlänga livstiden på reservkraftanläggningen.

Elektromatik tillhandahåller både standardlösningar och anläggningsanpassade styrsystem som alternativ för kunder som önskar byta ut styrsystemet på befintliga anläggningar. Vi jobbar med de flesta typer av styrpaneler som finns på marknaden och bara under de senaste åren har vi uppdaterat ett större antal befintliga anläggningar med nya styrsystem.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta Tommy eller Jan-Erik, så hjälper de dig med service, support och reservdelar.

tommy

Tommy Mäler

Säljare Eftermarknad Örnsköldsvik

E tommy.maler@elektromatik.se
T +46 (0)660-728 90
D +46 (0)660-728 07

Person ikon

Jan-Erik Pålsson

Säljare Eftermarknad Halmstad

E jan-erik.palsson@elektromatik.se
D +46 733 212 961